Allmenn seksjon 3

 
 
Les mer om Allmenn seksjon 3

Allmenn seksjon 3

Allmenn seksjon 3 (heretter A3) er en del av det totale behandlingstilbudet ved Solli DPS, og én av to allmennpsykiatriske poliklinikker. Behandlergruppen ved A3 er tverrfaglig sammensatt, og tilbyr en rekke forskjellige behandlingstilbud. Den enkelte pasients behandlingstilbud kan bestå av bistand fra én eller flere faggrupper, alt etter hvilket behandlingsbehov den enkelte har. 

Faggruppen 

Faggruppen ved A3 består av psykiatere, lege i spesialisering (LIS-lege), psykologer, psykologspesialister, klinisk sosionom, ergoterapeuter, fysioterapeut, turnusfysioterapeut, psykomotorisk fysioterapeut og jobbspesialist. I tillegg er studenter fra flere universitets- og høyskoleutdanninger i praksis hvert semester.

Behandling og utredning

Behandlingstilbudet ved A3 er basert på etablerte og kjente terapeutiske behandlingsmodeller, og elementer som salutogenese og fysisk aktivitet er en viktig del av behandlingen ved avdelingen. Alle pasienter som utredes eller behandles ved A3 utarbeider sammen med sin behandler en behandlingsplan, og jevnlig evaluering av denne står sentralt i behandlingen. I tillegg står Solli DPS sine verdier sentrale.


Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Bygg C, resepsjonen.
Solli DPS
Besøksadresse
Osvegen 15(Kart)
5228 Nesttun
Besøkstider
mandag - fredag 08:00 - 15:00
lørdag - søndag Stengt
Avdelingene har ulike åpningstider.
Telefon
55 61 82 00
mandag - fredag 08:00 - 15:00
E-post

Praktisk informasjon

Bil

​Kjør til Skjoldskiftet sør for Nesttun. Det ligger en Esso-stasjon i krysset. Ta av mot Os/Osvegen og kjør 400 m og ta av til høyre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter. Når du kommer opp bakken, ser du Solli DPS. Følg eventuell anvisning om parkering. NB. Kun få P-plasser.

Egenandel og frikort

​Se under rettigheter

Kollektivtransport

Nærmeste busstop er Elveneskrysset. Gå videre på fortauet i retning Nesttun ca. 100 meter frem til lysregulert overgangsfelt og kryss Osvegen. Fortsett 20 meter på andre siden av veien og ta første vei opp til venstre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter.

Nærmeste bybanestopp er Skjoldskiftet. Gå ned på Apeltunvegen (øst for bybanestoppet) og følg denne mot Esso-stasjonen. Kryss Apeltunvegen like før baksiden av Esso-stasjonen, fortsett til venstre til du har passert SATS treningssenter og ta til høyre opp veien mellom SATS og Kiwi butikken. I bakketoppen tar du til høyre inn på stien / den smale grusveien (mot sør) bak Sats. Følg denne til topps til P-plassen. Du ser nå rett mot Solli DPS.

Buss og bybaneruter finnes her: https://www.skyss.no/

Parkering

​​Parkering for besøkende ved Solli DPS.  Det er knapphet på parkeringsplasser ved Solli DPS og vi oppfordrer alle til å komme hit med alternative transportmidler. Alle skal parkere på oppmerkede parkeringsplasser og legge synlig parkeringsbevis i bilen. Parkeringsbevis fås utlevert i resepsjon, avdeling eller hos behandler. Under opphold ved døgnavdelingene, skal brukere ikke stå parkert på Solli DPS sitt område. Overtredelse kan medføre borttauing uten varsel for eiers regning og risiko. Tre handicapplasser er reservert til besøkende.

Fant du det du lette etter?