Poliklinikk

For mange er det mest hensiktsmessig å motta poliklinisk behandling. I poliklinikken møter du til timeavtaler hos en behandler.

 
 
Les mer om Poliklinikk

Poliklinikk

Personer som følger poliklinisk behandling kan i hovedsak leve sitt liv som de pleier. Dvs. de kan bo hjemme, gå i jobb eller på skole. Enkelte trenger å være sykmeldt deler av behandlingen. Behandlingsperioden vil variere i lengde. Ofte er poliklinisk behandling en del av en behandlingskjede, for eksempel at en søkes til poliklinikken etter å ha vært innlagt i døgnavdeling en periode.


Hva kan vi tilby?

I poliklinikken gjøres utredning, kartlegging og behandling av psykisk lidelse. Behandlingen kan foregå individuelt eller i gruppe. Gruppetilbudet som eksisterer er variert og bredt. Utvelgelse av rett tilbud til den enkelte foregår ut fra vurdering og i samarbeid med pasient. For nye pasienter er det vanlig å starte med individualterapi. Dersom din behandler er psykolog eller psykiatrisk sykepleier, samarbeides det med lege i eventuelle medikamentelle spørsmål. Poliklinikken har øyeblikkelig hjelp vurderinger daglig.


Hvem jobber ved poliklinikken?

Også i poliklinikken er yrkesgruppene tverrfaglig sammensatt. Vi har merkantilt ansatte, sosionomer, psykologer, psykologspesialister, fysioterapeut, psykiatriske sykepleiere, leger og psykiatere.

Kontakt

Besøkstider
mandag - fredag 07:30 -15.00
lørdag - søndag Stengt
Telefon
55618200
mandag - fredag 07:30 -15.00
E-post
Postadresse
Osvegen 15
5228 Nesttun
Solli DPS
Besøksadresse
Osvegen 15(Google maps)
5228 Nesttun
Besøkstider
mandag - fredag 08:00 - 15:00
lørdag - søndag Stengt
Avdelingene har ulike åpningstider.
Telefon
55618200
mandag - fredag 08:00 - 15:00
E-post

Praktisk informasjon

Bil

​Kjør til Skjoldskiftet sør for Nesttun. Det ligger en Esso-stasjon i krysset. Ta av mot Os/Osvegen og kjør 400 m og ta av til høyre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter. Når du kommer opp bakken, ser du Solli DPS. Følg eventuell anvisning om parkering. NB. Kun få P-plasser.

Egenandel og frikort

​Se under rettigheter

Kollektivtransport

Nærmeste busstop er Elveneskrysset. Gå videre på fortauet i retning Nesttun ca. 100 meter frem til lysregulert overgangsfelt og kryss Osvegen. Fortsett 20 meter på andre siden av veien og ta første vei opp til venstre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter.

Nærmeste bybanestopp er Skjoldskiftet. Gå ned på Apeltunvegen (øst for bybanestoppet) og følg denne mot Esso-stasjonen. Kryss Apeltunvegen like før baksiden av Esso-stasjonen, fortsett til venstre til du har passert SATS treningssenter og ta til høyre opp veien mellom SATS og Kiwi butikken. I bakketoppen tar du til høyre inn på stien / den smale grusveien (mot sør) bak Sats. Følg denne til topps til P-plassen. Du ser nå rett mot Solli DPS.

Buss og bybaneruter finnes her: https://www.skyss.no/

Parkering

​​Parkering for besøkende ved Solli DPS.  Det er knapphet på parkeringsplasser ved Solli DPS og vi oppfordrer alle til å komme hit med alternative transportmidler. Alle skal parkere på oppmerkede parkeringsplasser og legge synlig parkeringsbevis i bilen. Parkeringsbevis fås utlevert i resepsjon, avdeling eller hos behandler. Under opphold ved døgnavdelingene, skal brukere ikke stå parkert på Solli DPS sitt område. Overtredelse kan medføre borttauing uten varsel for eiers regning og risiko. Tre handicapplasser er reservert til besøkende.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.