Smitteutbruddet er under kontroll

Det ble oppdaget covid-19 hos tre ansatte ved Solli DPS, noe som defineres som et utbrudd. Etter omfattende testing av alle ansatte og inneliggende pasienter er det ikke påvist nye smittede. Lokale og regionale smittevernmyndigheter har derfor vurdert at utbruddet per fredag 26.3 er under kontroll og at normal drift kan gjenopptas.

Er det trygt å komme til avtale?

Ja, for deg som pasient har det hele tiden vært trygt å komme til avtaler.

 

Smittevernstiltak på sykehus, som pre-screening av alle pasienter, hyppig desinfeksjon og to meters avstand, gjør at risikoen for å bli smittet på sykehus er mindre enn andre steder i samfunnet.

 

Kan jeg komme til time som vanlig?

Ja, men på grunn av de nye nasjonale føringene, vil konsultasjoner fremover foregå med to meters avstand, og med munnbind for både pasienter og ansatte dersom avstanden ikke kan overholdes. Du får i så fall utdelt munnbind i resepsjonen.

 

Kan jeg gjennomføre konsultasjonen på video?

Mange konsultasjoner kan gjennomføres over video eller telefon med like god effekt, mens andre ganger er det best å møtes ansikt-til-ansikt. Avtal dette med din behandler, eller ta kontakt på tlf. 55 61 82 00 dersom du ønsker å flytte en time over til video.