HELSENORGE

Lunsjforedrag med Heidi Svendsen Tessand - Hva kan vi lære fra Stillasbyggerne om organiseringen av Fremtidens DPS?

Onsdag 16.6.21 kl. 11:30-12:00 er Heidi Tessand invitert til å snakke om Stillasbyggerne, et spennende og innovativt tilbud som sikrer helhetlig oppfølging av barn i barnevernet, og hva DPS-ene kan lære fra denne måten å jobbe på. 


​​

Fremtidens DPS-prosjektet i Helse Bergen jobber med å utforme hvordan DPS-ene skal se ut i 2035-2050. Fremtidens DPS skal være tilgjengelig, tilby riktig hjelp på riktig sted, være hensiktsmessig spesialisert og integrere behandling for psykisk helse, rus og somatikk.

I den anledning inviterer vi visjonære foredragsholdere som tenker nytt, annerledes og gjerne radikalt, om organisering av psykisk helsevern.

Vi ønsker
at dette skal inspirere og gi både prosjektgruppen og resten av psykisk helsevern muligheten til å tenke nytt om hvordan vi kan organisere oss for å skape et best mulig behandlingstilbud for pasienter i psykisk helsevern.


heidi_.png

Først ut er Heidi Svendsen Tessand som skal fortelle om Stillasbyggerne, og hvordan erfaringene​​ deres kan overføres til voksenfeltet. Stillasbyggerne er et unikt og innovativt tilbud som sikrer god, skreddersydd og koordinert oppfølgingen av barn i barnevernet. De er et ambulant team og hjelper til der livene leves; på skolen, hjemme, på fritidsarenaer, i hjelpetjenestene og i «stillaset» for øvrig.

Sett av 16. juni kl. 11:30-12:00.

Dette er et åpent foredrag på for ansatte i psykisk helsevern i Bergensområdet og har plass til 250 deltakere.


Det er ingen påmelding, bare trykk på lenken under for å delta.


Microsoft Teams møte

Bli med fra datamaskin eller mobilapp

Klikk her for å bli med på møtet

​​​Finn ut mer | Hjelp | Møtealternativer