HELSENORGE
Solli DPS

Malegruppe

Malegruppen er åpen for alle som ønsker å lære og male. Det er ingen krav til forkunnskaper.

Innledning

Malegruppen er åpen for pasienter ved Solli DPS som ønsker å lære å male med akrylmaling, og som passer inn i gruppeaktivitet.

Grupper består av 6 pasienter og en gruppeleder (aktivitør).
Kurset inneholder innføring i fargelære, lys og skyggelegging.
Kurset går over 12 ganger á 2 timer.
Det stilles ingen krav til forkunnskaper.


Før

Malegruppen krever ingen forberedelser, alt utstyr er å få kjøpe på kurset.

Under

I malegruppen har vi fokus på oppmerksomhet, konsentrasjon og kreativitet.

Vi har fokus på å komme i kontakt med egne ressurser, føle glede ved å skape og få opplevelse av mestring. Deltakerne får jobbe i eget tempo.


Etter

Tilbakemelding fra tidligere gruppedeltakere sier at de har følt Malegruppen som « en trygg sosial arena uten fokus på sykdom». Mange pasienter har kjøpt utstyr og begynt å male hjemme.

Det å delta i malegruppen har også for mange vært et springbrett for å melde seg på aktiviteter utenfor DPS.  


Kontaktinformasjon

Praktisk informasjon

Bil

Da det er få parkeringsplasser ved Solli DPS, oppfordrer vi alle med avtale hos oss til å reise med alternative transportmidler.

Dersom du trenger å parkere hos oss, henviser vi til oppmerkede parkeringsplasser på området, der det også er 3 handicapplasser.  

Parkeringsbevis må legges synlig i bilen, og dette fås utlevert i resepsjon, avdeling eller hos behandler.

Ved opphold ved døgnavdeling, er det dessverre ikke anledning til å stå parkert på Solli DPS sitt område uten en avtale med avdelingen.

Overtredelse kan medføre borttauing for eiers regning og risiko. 

Egenandel og frikort

​Se under rettigheter

Kollektivtransport

Nærmeste busstop er Elveneskrysset. Gå videre på fortauet i retning Nesttun ca. 100 meter frem til lysregulert overgangsfelt og kryss Osvegen. Fortsett 20 meter på andre siden av veien og ta første vei opp til venstre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter.

Nærmeste bybanestopp er Skjoldskiftet. Gå ned på Apeltunvegen (øst for bybanestoppet) og følg denne mot Esso-stasjonen. Kryss Apeltunvegen like før baksiden av Esso-stasjonen, fortsett til venstre til du har passert SATS treningssenter og ta til høyre opp veien mellom SATS og Kiwi butikken. I bakketoppen tar du til høyre inn på stien / den smale grusveien (mot sør) bak Sats. Følg denne til topps til P-plassen. Du ser nå rett mot Solli DPS.

Buss og bybaneruter finnes her: https://www.skyss.no/

Parkering

​​Parkering for besøkende ved Solli DPS.  Det er knapphet på parkeringsplasser ved Solli DPS og vi oppfordrer alle til å komme hit med alternative transportmidler. Alle skal parkere på oppmerkede parkeringsplasser og legge synlig parkeringsbevis i bilen. Parkeringsbevis fås utlevert i resepsjon, avdeling eller hos behandler. Under opphold ved døgnavdelingene, skal brukere ikke stå parkert på Solli DPS sitt område. Overtredelse kan medføre borttauing uten varsel for eiers regning og risiko. Tre handicapplasser er reservert til besøkende.

Fant du det du lette etter?