eMeistring

Solli DPS

Sliter du med depresjon, panikklidelse eller sosial angst? I samarbeid med eMeistring i Helse Bergen tilbyr Solli DPS veiledet behandling på internett. Du er ikke alene. Det er hjelp å få!

Innledning

Veiledet internettbehandling har god dokumentasjon i forskning, og inneholder de samme elementene som du får i tradisjonell kognitiv atferdsterapi i samtale med en behandler i poliklinikk.

Henvisning og vurdering

Fastlegen må henvise deg til spesialisthelsetjenesten på ordinær måte. Nevn gjerne i henvisningen at du ønsker eMeistring.

fastlege eller annen helsetjeneste henviser til utredning

Før

Selvhjelpsprogrammene går over 8 - 14 uker. Programmene inneholder informasjon om angst og depresjon, hva som opprettholder plagene, og hva vi kan gjøre for bedre å mestre dem i hverdagen. I tillegg til tekst som skal leses får du tilsendt oppgaver og øvelser.

Under

Behandlingen krever en god del egeninnsats (ca en time hver dag), men du får samtidig ukentlig støtte og veiledning fra terapeut via meldinger på nettet. 

Her vil du blant annet finne første modul til alle tre behandlingsprogrammene (se under ”Behandlingsprogramma”). Ved å lese disse får du et godt inntrykk av hva behandlingen går ut på, og du vil kunne få en følelse av om dette er noe for deg.

Etter

Oppfølging skal tilpasses ditt behov. Oppfølgingen etter utskrivelse avtales mellom deg og behandler.

Kontaktinformasjon

Solli DPS
Besøkstider
mandag - fredag 08:00 - 15:00
Telefon
55 61 82 00
mandag - fredag 08:00 - 15:00
Personlige og medisinske opplysninger skal ikke sendes i e-post og vil ikke bli besvart. Dette inkluderer også endring av time som kan gjøres på helsenorge.no. Ved behov for øyeblikkelig hjelp ring oss i arb. tid. eller ta kontakt med fastlege/legevakt.
E-post
Postadresse
Osvegen 15, 5228 Nesttun
Fant du det du lette etter?