Dagavdeling

Dagavdelingen gir utvidet poliklinisk behandling i grupper. Tilbudet er rettet mot mennesker med langvarige eller tilbakevendende angst- og stemningslidelser, samt personlighetsproblematikk. Tilbudet er utformet for å kunne ivareta komplekse problemstillinger på flere arenaer i livet samtidig. Dagavdelingen har i tillegg mer avgrensede gruppetilbud for flere pasientgrupper. 

Illustrasjonsfoto
 
Mer om denne avdeling

Dagavdeling

Sentrale element i behandlingstilbudet er kognitiv terapi, mentaliseringsbasert terapi, terapeutisk tilpasset fysisk trening, ergoterapi, sosionomtjenester, psykomotorisk fysioterapi og kreative aktiviteter.

Det arbeides i tverrfaglige team for å tilrettelegge målrettet behandling for den enkelte. De ansatte ved dagavdelingen er en sammensatt gruppe bestående av psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sykepleiere, sosionom, psykiater og aktivitør. Flere forskere og erfaringskonsulent er også tilknyttet avdelingen.

Dagavdelingen kvalitetssikrer og evaluerer rutinemessig alle sine behandlingstilbud ved bruk av internasjonalt anerkjente kartleggingsredskaper.

Kontakt

Oppmøtested
Inngang bygg A/B og henvend deg i resepsjonen i andre etasje.
Besøkstider
mandag - fredag 07:30 - 15:00
lørdag - søndag Stengt
Telefon
55618237
mandag - fredag 07:30 - 15:00
E-post
Postadresse

Osvegen 15

5228 Nesttun

Solli DPS
Besøksadresse
Osvegen 15(Google maps)
5228 Nesttun
Besøkstider
mandag - fredag 08:00 - 15:00
lørdag - søndag Stengt
Avdelingene har ulike åpningstider.
Telefon
55618200
mandag - fredag 08:00 - 15:00
E-post

Praktisk informasjon

Bil

​Kjør til Skjoldskiftet sør for Nesttun. Det ligger en Esso-stasjon i krysset. Ta av mot Os/Osvegen og kjør 400 m og ta av til høyre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter. Når du kommer opp bakken, ser du Solli DPS. Følg eventuell anvisning om parkering. NB. Kun få P-plasser.

Egenandel og frikort

​Se under rettigheter

Kollektivtransport

Nærmeste busstop er Elveneskrysset. Gå videre på fortauet i retning Nesttun ca. 100 meter frem til lysregulert overgangsfelt og kryss Osvegen. Fortsett 20 meter på andre siden av veien og ta første vei opp til venstre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter.

Nærmeste bybanestopp er Skjoldskiftet. Gå ned på Apeltunvegen (øst for bybanestoppet) og følg denne mot Esso-stasjonen. Kryss Apeltunvegen like før baksiden av Esso-stasjonen, fortsett til venstre til du har passert SATS treningssenter og ta til høyre opp veien mellom SATS og Kiwi butikken. I bakketoppen tar du til høyre inn på stien / den smale grusveien (mot sør) bak Sats. Følg denne til topps til P-plassen. Du ser nå rett mot Solli DPS.

Buss og bybaneruter finnes her: https://www.skyss.no/

Parkering

​​Parkering for besøkende ved Solli DPS.  Det er knapphet på parkeringsplasser ved Solli DPS og vi oppfordrer alle til å komme hit med alternative transportmidler. Alle skal parkere på oppmerkede parkeringsplasser og legge synlig parkeringsbevis i bilen. Parkeringsbevis fås utlevert i resepsjon, avdeling eller hos behandler. Under opphold ved døgnavdelingene, skal brukere ikke stå parkert på Solli DPS sitt område. Overtredelse kan medføre borttauing uten varsel for eiers regning og risiko. Tre handicapplasser er reservert til besøkende.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.